Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (2024)

Nieuwe winkel! ZITCOMFORT ELST (GLD)

OPENINGSKNALLERS: tot 50% KORTING + tot wel €600,- INRUIL + NESSPRESSO CADEAU (t.w.v. €120,-)

Na Bennekom, Barneveld en Zeist kan nu ook Elst kennismaken met ons familiebedrijf. Kom snel langs in Elst of één van onze anderewinkels en vier het feest met ons mee! Nu gratis een Nesspresso machine t.w.v. €120,- extra cadeau bij je aankoop!

KNALKORTING tot 50%én tot wel €600,- INRUIL (tijdelijk) voor je oude sta-op stoel, relaxfauteuil of bank. Echte AANBIEDINGEN die geld waard zijn.

Kom langs in de winkel of maak een persoonlijke afspraak op een tijdstip dat je goed uitkomt. Vul het formulier in of bel 0318 413 858. Bij aflevering van je nieuwe sta-op stoel of relax stoel nemen we jouw inruil/oude stoel meteen mee. Dan zit je niet zonder, geniet je meteen van het zitcomfort en ben je mooi ontzorgt! Zitcomfort® brengt comfortabel in gezond zitten dichterbij.

Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (1)

Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (2)

Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (3)

Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (4)
Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (5)

In alle vormen, materialen en kleuren.

Ook in jouw stijl

Zitcomfort weet dat er zoveel smaken als mensen zijn. En dat geeft het leven kleur én je interieur kleur. Onze collectie is daarom afgestemd op al die verschillende voorkeuren. Of je nu houdt van eigentijds en strak of van organische vormen, bij Zitcomfort vind je zeker wat je voor ogen hebt. Neem de proef op de som en kom gezellig langs.

Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (6)

Maatwerk

De juiste pasvorm

Maatwerk in relaxstoelen zorgt voor optimale ergonomische ondersteuning, afgestemd op jouw lichaam. Door persoonlijke aanpassingen draagt de maatwerk relaxstoel bij aan het verminderen van rugpijn en het verbeteren van de bloedcirculatie. Onze stoelen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen daardoor duurzaamheid en kwaliteit. Maar het oog wil ook wat! Daarom zijn onze stoelen verkrijgbaar in ruim 100 verschillende soorten bekleding en kleuren. Ook zijn de stoelen verkrijgbaar met geïntegreerde functies zoals massage, verwarming of een sta-op hulp. Zo maken we van een een mooie relaxstoel echt jouw stoel!

Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (7) Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (8) Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (9)

De favoriete stoel van Rozemarijn

Ons team is gek op comfortabel zitten. Wil je weten welk model de favoriet is van Rozemarijn? Klik dan snel verder, dan laat ze ‘m graag zien!

Bekijken

Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (10)

Personaliseren

Handige extra's

Met een gepersonaliseerde relaxstoel zit je nog beter. Je nieuwe relaxstoel past zich perfect aan bij je lichaam en behoefte. De opties om je stoel verder te personaliseren zijn eindeloos. Denk aan een elektrische verstelbare rug, voetenklep of lende-steunen. Of stoelverwarming of de massagefunctie maken van je stoel een ware wellness-plek. Het Zitcomfort team staat graag voor je klaar met raad en daad. Graag tot snel in een van onze winkels!

Alles over relaxstoelen

  • Wat zijn de voordelen van een verstelbare relaxfauteuil?

    Met een comfortabele relaxfauteuil die aansluit op jouw wensen kom je pas echt tot rust. Je kunt een verstelbare relaxstoel op elk moment aanpassen aan de houding die je wilt aannemen. Wil je wat meer liggen om te ontspannen, of juist rechtop zitten om te lezen? Je bent altijd verzekerd van de juiste ondersteuning met een relaxfauteuil op jouw maat. Zoals de naam al zegt, is de relaxstoel hét meubel om lekker in te ontspannen of even helemaal niks te doen. Maar ook voor je gezondheid kan een relaxstoel uitkomst bieden en je vitaliteit teruggeven. Als je last hebt van je nek, rug, schouders of benen kun je de relaxstoel er precies op jouw maten laten afstellen. Zo blijf je niet alleen ontspannen, maar ook nog eens fit.

  • Welke relaxstoel moet ik kopen?

    Als je gezond en comfortabel wilt zitten, dan kies je voor een hoogwaardige relaxstoel van Zitcomfort. Onze relaxfauteuils zijn volledig aan te passen op jouw wensen. Maar welke relaxstoel is nu het meest geschikt voor jou? Hieronder geven we je een toelichting op de belangrijkste mogelijkheden.

  • Wat zijn verstelbare functies van een relaxfauteuil?

    Relaxstoelen hebben altijd verstelbare functies om te zitten, ontspannen en te liggen. Zo past jouw relaxstoel precies bij jouw wensen van dat moment. Onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar met tal van functies. Je kunt onder andere kiezen voor:

    • Verstelbare voetensteun
    • Verstelbare lende-ondersteuning
    • Verstelbare hoofdsteun
    • Verstelbare rugleuning
    • Stoelverwarming
    • Stoelmassage
    • Draaifauteuils met een draaivoet
    • Sta-op-functie op maat
  • Wat zijn de keuzemogelijkheden bij een elektrische relaxstoel

    Bij de meeste relaxfauteuils verstel je de stoel elektrisch, maar er zijn ook relaxstoelen die je handmatig kunt bedienen. Dat gaat heel eenvoudig met een handige hendel. Bij de elektrische relaxstoelen heb je de keuze tussen een stoel met een accu of een stoel die je aansluit op het stopcontact. Het voordeel van een accu is dat je geen kabels hebt, maar het nadeel is dat de accu af en toe moet worden opgeladen.

  • Eén, twee of drie motoren. Wat past bij jou?

    Elektrisch verstelbare relaxstoelen zijn verkrijgbaar met één, twee of zelfs drie elektromotoren. Bij een relaxstoel met één motor ben je niet in staat om de voetensteun en de rugleuning apart te bedienen. Dit kan bij een stoel met twee motoren wel. Een relaxfauteuil met drie motoren is voorzien van een zogenaamde sta-op-functie. De relaxstoel helpt je dan bij het opstaan en gaan zitten. Deze elektrische relaxfauteuill met sta-op functie is bedoel voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

  • Welk materiaal voor de relaxstoel kan ik het beste kiezen? Stof of leer?

    Wij leveren alle relaxstoelen in leer of stof. De keuze voor het een of het ander is in eerste instantie een kwestie van smaak, maar de materialen hebben verschillende eigenschappen met voor- en nadelen. Zo voelt leer in de winter wat kouder aan, hoewel des tel ook leverbaar is met stoelverwarming. Leder is wel een materiaal dat degelijker is dan stof waardoor het langer mooi blijft. Veel mensen vinden dat een lederen relaxstoel er zelfs mooier uit gaat zien naarmate hij ouder wordt. Leer heeft zo nu en dan wel wat onderhoud nodig. Wij adviseren je graag over het onderhoud. Stof voelt warmer aan in de winter, maar is iets gevoeliger voor vuil. Stof heeft een gunstige prijs ten opzichte van leer en in tegenstelling tot leer helemaal onderhoudsvrij.

  • Design relaxfauteuil: een klassieke of toch moderne relaxstoel?

    Niet alleen het interieur van jouw nieuwe relaxstoel is helemaal aan te passen aan jouw voorkeuren en behoeftes. Ook de buitenkant kun je compleet personaliseren in jouw stijl. Zo kun je voor een moderne stijl gaan met materialen als aluminium en kunststof, maar ook voor de meer klassieke look met bijvoorbeeld hout en leder. De bekleding van onze relaxstoelen is mogelijk in meer dan 100 kleuren! Kies jij voor Trendy, Romantisch, Klassiek, Industrieel of Scandinavisch? Zitcomfort heeft het allemaal. Als daar niet jouw favoriete stoel tussen zit!

  • Stoel op maat: extra functies op jouw relaxfauteuil?

    In de basis zijn al onze relaxfauteuils verstelbaar en compleet op maat aan te passen. Zo vind je altijd een exemplaar dat jou perfect ondersteunt en het comfort biedt wat je wenst. Met een aantal extra opties maak je jouw zitervaring nóg comfortabeler. Wat dacht je van stoelverwarming, een massagefunctie of een elektrische pomp voor extra ondersteuning van je lendenen? Ook een draaifauteuil is mogelijk, die op een roterende voet staat, ideaal. Bij Zitcomfort kun je kiezen voor een stervoet of een schijfvoet. Verder kunnen we al onze stoelen uitrusten met een comfortabele sta-op functie, die je rustig op je benen helpt tijdens het opstaan. Kortom. Je kunt je eigen stoel zo luxe maken als je zelf wilt.

  • Prijzen van onze relaxstoelen. Voor ieder budget.

    Zitcomfort wil dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke fitte zit. Daarom verkopen relaxstoelen voor iedere portemonnee. Zo zijn er al varianten die best als goedkoop aangemerkt mogen worden vanaf €400,-. Ook hebben we vrijwel altijd aanbiedingen op onze website die een relaxfauteuil binnen ieders handbereik brengt. Je hoeft je geen zorgen te maken, ook de goedkopere relaxfauteuils of aanbiedingen zijn bijzonder compleet en laten je jarenlang gezond en ontspannen genieten. Gegarandeerd.

  • Wat is de beste relaxfauteuil?

    De perfecte relaxfauteuil is uniek voor iedereen, maar de beste keuze combineert een op maat gemaakte pasvorm voor jouw lichaam, de mogelijkheid om comfort-opties en design naar smaak te kiezen, en is gemaakt van hoogwaardige materialen in jouw favoriete kleur en materiaalsoort. Ontdek bij Zitcomfort hoe je de ideale stoel kiest die aan al jouw eisen voldoet.

  • Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een relaxstoel?

    Een stoel koop je niet elke dag, dus let goed op een paar belangrijke dingen bij de aankoop. Denk eerst na over waarvoor je de stoel wilt gebruiken en aan welke eisen deze moet voldoen. Laat je adviseren door onze experts in de winkel of bij jou thuis om de beste match te vinden, en let daarbij op praktische zaken zoals bediening en de ruimte waar de stoel komt te staan. Neem de tijd om de stoel uit te proberen en kies een stijl die past bij jouw interieur in een kleur en materiaal dat je nog jaren mooi vindt.

  • Helpt een relaxfauteuil bij rugklachten?

    Als je rugklachten hebt, is een goede fauteuil er een die stevige ondersteuning biedt zodat je rechtop in een hoek van 90 graden kunt zitten. Zorg ook voor een stoel met een verstelbare lendensteun, om de natuurlijke holte van je rug op te vullen en volledige ondersteuning van de onderrug te waarborgen. Een stoel die perfect bij je past zorgt ervoor dat je rug beter wordt ondersteund en zo klachten helpt verminderen.

Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (11)

Gratis brochure aanvragen

In onze brochure kun je nog eens rustig lezen wat ons zitcomfort voor je kan betekenen. Ook vind je hier onze collectie stoelen en banken in alle stijlen en kleuren.

Nu aanvragen

Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (12)
Relaxstoelen - Elektrisch verstelbare relaxfauteuil (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6316

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.